Kereskedelem és marketing (E-business specializáció)

JELENTKEZZ ONLINE ITT

 1. Képzés neve: Kereskedelem és marketing (BSc), E-business specializáció
 2. Képzési forma: hétvégi oktatás.
 3. Képzési idő: 6 félév + 1 félév szakmai gyakorlat – összesen 210 kreditpont
 4. Az oktatás nyelve: magyar.
 5. A képzés célja:
  A vállalkozói szféra számára üzlettudományi szempontból felkészült, a kereskedelem és marketing területén új trendeket, eljárásokat és technikákat ismerő szakemberek képzése, akik ismereteiket a gyakorlatban önállóan alkalmazni tudják, magas színvonalú idegen nyelvi ismeretekkel és jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, és képesek szakismeretük folyamatos és magasabb szintű megújítására.
 6. Az ideális jelentkező:
  Aki érdeklődést mutat a vállalkozás, az üzleti élet iránt; ismereteit nagyvállalatoknál vagy saját, illetve családi vállalkozásában szeretné hasznosítani; jó szervezőképességgel rendelkezik; innovatív; fogékony az új eljárások és a szakmában alkalmazható technikák iránt; vállalkozó szellemű; érdekli a marketing és a marketingkommunikáció világa.
 7. Főbb tárgyak:
  A közgazdaságtani, társadalomtudományi és általános üzlettudományi ismeretek mellett a szak főbb tárgyai: vállalati gazdaságtan, költségelemzés és árképzés, stratégiai és üzleti tervezés, zöldmarketing, online marketing és e-kommunikáció, prezentációs és karriertervezési technikák, külkereskedelem és értékesítéstechnika, termékfejlesztés és termékpolitika, emberierőforrás-gazdálkodás és -menedzsment, online társadalom és virtuális közösségek, big data menedzsment.
 8. Elhelyezkedési lehetőségek:
  Minden vállalkozásnál fontos az értékesítés és a marketing, így végzős hallgatóink felvevőpiaca a teljes vállalkozói kör, (főként) a kis- és középvállalkozások a gazdaság minden ágában, de kiemelten a kereskedelemben és szolgáltatásban.

1. A jelentkező személyi adatai:
(családnév, keresztnév)
Állandó lakcím:


Értesítési cím: (csak akkor kell kitölteni, ha eltér az állandó lakhely címétől)

2. Érettségi adatok:3. Nyelvtudás:
4. Rendelkezik Ön ECDL-diplomával (európai számítógép-kezelői jogosítvány)?

IgenNem

5. A beiratkozáshoz szükséges feltöltendő dokumentumok


A 75,00 RON felvételi díj a következő bankszámlaszámra utalandó: BRD - RO48BRDE210SV43831902100

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

1. Az alábbi információforrások közül melyik milyen mértékben járult hozzá, hogy a MÜTF Oktatási Központ képzését választotta?


2. Az alábbi tényezők milyen mértékben járultak hozzá a döntéséhez, hogy ide felvételizzen?


3. Rendelkezik-e munkahellyel?

NemNem, de keresek munkátNem, gyereknevelésen vagyokIgen

4. Kinek a véleménye befolyásolta leginkább abban, hogy hol tanuljon tovább?


A MÜTF Oktatási Központ az Ön személyes adatai védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek (679/2016) megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.